Hårdfør beskyttelse af iPad’en

Thules nye iPad mini cover er lavet til at passe godt på din iPad. Så godt, at du kan tabe den fra flere meters højde eller tabe en lille jernkugle på den – i hvert fald ifølge Thules crashtests på deres testlaboratorium. Og uden vi selv har lavet ‘jernkugletesten’, så må vi sige, at coveret præsterer virkelig godt i brug.

Ekstra beskyttelse
Coveret er lavet med en dobbelt, to-komponentsoverflade, der skal være med til at give den ekstra beskyttelse, så den kan holde til lidt af hvert på din tur. Coverets ydre flader er tætsiddende og lukkes nemt sammen. Der er åben adgang til kamera, porte og knapper, så man ikke skal fedte med et ekstra lag. Etuiet åbnes i én enkel og nem bevægelse, så du hurtigt kan lukke din iPad op og gøre den klar til brug.

Coveret har gummibelagte indlæg, der skal være med til at give et godt ergonomisk greb, der gør, at etuiet ikke glider, når du har den i skødet, eller den står på bordet. Ydermere har den justerbare vinkler til visning og skrivning. Coveret fås i sort og er lavet i materialet polykarbonat.

Konklusion

Både vores førstehåndsindtryk og konkrete oplevelse under test er, at det er et cover, der ulmer af kvalitet. Den føles godt i hånden, og det ergonomiske skridsikre greb fungerer godt. Det er ligeledes en god feature, at man kan bruge den til at holde sin iPad opretstående og coveret er nemt at sætte på samt tage af igen, hvis man skal skifte til en anden iPad. Det er lidt en ulempe, at skærmen ikke er beskyttet, når man har coveret åbent, men til gengæld giver det en rigtig god brugeroplevelse, da der ikke er noget materiale mellem skærmen og ens fingre. Coveret er dog ikke vandtæt, hvis man skulle tabe den i vand, men til gengæld kan du tabe den fra højt oppe, uden at den går i stykker. Perfekt til turen, medmindre du skal have din iPad med ved vandet.

★★★★★☆

Størrelse: 20,8 x 15,7 x 1,8 cm

Vægt: 240 g

Vejl. pris: 499,-

Web: www.thule.com

Artiklen er fra Outdoor Training #13. Bestil abonnement på Outdoor Training her.