Everlast Duo Wheel gør præcist, hvad den er konstrueret til. Den fungerer som et fantastisk værktøj til at variere din kernetræning med. Læs med i testen her!

Øvelsesudvalget ville du dog nemt kunne få dækket ind med andre værktøjer som TRX, MobileFit, Gymnastic Rings, Barbell, Swiss Balls mm. Alle produkter ville kunne give dig en effektiv styrketræning af samme muskelkæder, forskellen er kun oplevelsen ved selve udførelsen af den enkelte øvelse. Et Duo Ab Wheel fungerer ved, at der køres henover gulvet, og man oplever derfor mere fornemmelsen af at presse og trække, hvorimod slyngerne mere giver en oplevelse af at flytte tyngdepunktet under sig. Man kan opnå samme effekt ved brug af Barbell, der samtidig giver dig større variationsmuligheder. Et Ab Wheel som Duo Wheel er dog væsentlig billigere og noget lettere at transportere og gemme af vejen.

Selve produktet er udført i hård kvalitetsplastik med en tværpind af let metal, der gør den let og yderst robust. Der er monteret to hjul, hvilket gør kernen mere stabil, og dermed nedsættes risikoen for at vælte. Håndtagene er udformet med et skridsikkert mønster til håndroden og udskæringer til fingrene. I det hele taget et godt kvalitetsprodukt i et nydeligt design til en ganske fornuftig pris. Et “must have” bonus værktøj til træningsnørdens hjemme gym.

Bedømmelse: ★★★★☆☆

Vejl. pris: 129,-
Web: www.everlasteurope.eu

Artiklen er fra Outdoor Training #2. Køb magasinet her.