SkiStar har indgået en aftale om at blive majoritetsejer af det østrigske skianlæg St. Johanner Bergbahnen GmbH. Inden for kort tid vil SkiStar betale 10 millioner euro og dermed overtage ejerskabet af 68 % af selskabets aktier.

St. Johann ligger i Tyrol i Østrig, 125 kilometer fra München og 95 kilometer fra Innsbruck. Selskabet har i dag ca. 300.000 skidage og en omsætning på ca. 7 millioner euro, som hovedsagelig stammer fra salg af liftkort. Selskabet opnåede et resultat efter skat på 0,2 millioner euro og en samlet balance før emissionen på 16 millioner euro.

SkiStars koncernchef, Mats Årjes, udtaler:

“I St. Johann har vi fundet et rigtig godt skisportssted, hvor vi kan etablere SkiStar i Alperne. Takket være vores viden og vores koncepter, destinationens beliggenhed og den igangværende udbygning af hotelkapaciteten ser vi et stort udviklingspotentiale for skisportsstedet.”

“Vi kan nu tilbyde vores gæster et centraleuropæisk skisportssted som supplement til vores skandinaviske destinationer. Vi får også mulighed for at profilere St. Johann som en SkiStar-destination med fokus på den gode skioplevelse for familien over for en europæisk målgruppe. Vi ser etableringen i Alperne og St. Johann som et nyt og spændende udviklingstrin for SkiStar.”