Ledning med lys og livsgaranti

Det er en lille, men ret praktisk ting. Hvis du har haft en iPhone eller iPad i lang nok tid, kender du sikkert udfordringen med, at ledningen kan gå i stykker. Denne ledning fra Scosche giver dig livstidsgaranti på ledningen, så du ikke behøver at bekymre dig om at passe på den. Strikeline LED er et kraftigt ladekabel, der er designet til at modstå de fleste udendørs strabadser.

Enderne er forstærket med slagfast polycarbonat og kablet med fleksibel overstøbt trækaflastning for maksimal holdbarhed, hvorfor der også gives ejeren af kablet en livsgaranti på produktet. Ledningen har vundet en innovationspris på elektronikmessen CES i 2015. Strikeline fås til Apples iPhone, iPod og iPad.

Konklusion
Udover robustheden er det særlige ved denne ledning, at en lille rød LED indikator lyser, når din enhed lader op. Denne slukker, når batteriet er fuldt opladt, så du undgår at lade for lang tid. Dog fungerer det ikke helt optimalt, da den bliver ved med at lyse, selv efter den har nået 100 procent. Ulempen ved at betale ekstra for at få denne ledning er, at Apple har en tendens til at ændre deres strømkabler i tide og utide, men fordelen for outdoorfolket er helt klart, at du kan have den med overalt og ikke skal bekymre dig om at bruge den i alle situationer.

★★★★★☆

Længde: 93 cm

Vejl. pris: 299,-

Web: www.scosche.com

Artiklen er fra Outdoor Training #13. Bestil abonnement på Outdoor Training her.