Vandtæt og droptestet strøm til dine gadgets

Der findes et hav af eksterne batterier på markedet, men ofte er det svært at finde et stabilt batteri, der kan holde til at blive moslet med ude på tur. Scosche er en amerikansk virksomhed, som er ny at finde på det danske marked. De udvikler og producerer teknologiske produkter til blandt andet outdoor og træning. GoBAT 6000 skal ifølge dem selv være droptestet efter amerikansk militærstandard til at kunne modstå de fleste udendørs strabadser, ligesom den er vandtæt op til tre meter.

Batteriet indeholder, fuldt opladet, 6000mAh, hvilket vil kunne oplade de fleste gængse smartphones omkring tre gange. En flerfarvet LED indikator viser batteriets strømniveau, og en 12W (2,4A) USB port giver dig den hurtigst mulige opladning af din bærbare enhed. Med batteriet følger en karabinhage til montering af batteriet på din taske/rygsæk samt et USB opladekabel til Micro USB.

Konklusion
Batteriet har en god størrelse og ligger godt i hånden, hvilket gør den nem at rejse med og have med på farten. Den er kompakt og er bestemt meget hårdfør. Den klarede i hvert fald de udfordringer med glamour, som vi testede på – ligesom den holdte til en tur i vandet. Vi har gennem tiden haft mange eksterne batterier til test, og denne her virker til at holde, hvad den lover.

★★★★★☆

Dimensioner: 10,5 x 6 cm

Vægt: 200 g

Vejl. pris: 599,-

Web: www.scosche.com

Artiklen er fra Outdoor Training #13. Bestil abonnement på Outdoor Training her.