Vandtæt trådløs højtaler med oplader

BoomBottle+ fra Scosche er en cylinderformet bærbar højtaler, som har den ret usædvanlige feature for en højtaler, at den er vandtæt. Og så fungerer den samtidig som et eksternt batteri. Plusset i produktets navn står da også ifølge producenten for “lidt større, lidt mere og lidt flere fede detaljer”.

Cylinderformen skal være med til at sende lyden i alle retninger og give en god, ensartet lydoplevelse i 360 grader omkring højtaleren. Højtalerne indeholder et 6000mAh genopladeligt batteri, som kan vare op til 15 timer, alt efter om du også bruger den som oplader imens. Den trådløse højtaler fungerer med alle bluetooth enheder, og den trådløse rækkevidde er 10 meter.

Formen og størrelsen passer til de fleste vandflaske- og kopholdere, eksempelvis på din cykel, hvilket giver dig mulighed for at tage flasken med ud på landevejene eller en tur i skoven. Derudover har den et gevind i bunden, så den kan monteres på blandt andet kamera tripods, GoPro beslag eller andre monteringssystemer. Med i pakken, når du køber højtaleren, får du også et USB opladerkabel samt en carabinhage, så du kan have din højtaler hængene på rygsækken. Findes i farverne sort/grå, sort/guld eller blå.

Konklusion

Der har siddet nogle ingeniører og virkelig gennemtænkt dette produkt, som har taget udgangspunkt i, at det skal kunne bruges til outdoorbrug. For at få den optimale holdbarhed går det desværre lidt ud over lyden, som bliver en anelse diskant af at være ’lukket inde’ i den vandtætte beholder, som tager dybden ud af musikken. Men når det er sagt, så er det fantastisk, at man rent faktisk har et produkt, man kan tage med i vandet og med på kanoturen uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt den bliver våd. Der er helt klart potentiale at hente i tankerne bag BoomBottle+, men der skal arbejdes på at forbedre lyden, før det rigtig giver mening.

★★★☆☆☆

Dimensioner: 21,8 x 7,2 cm

Vægt: 670 g

Vejl. pris: 1.699,-

Web: www.scosche.com

Artiklen er fra Outdoor Training #13. Bestil abonnement på Outdoor Training her.