Den 30 årige svenske freerider Matilda Rapaport er på tragisk vis død, da hun blev fanget under snemassen på grund af et skred, der skete under filmindspilning i Chile.

Matilda Rapaports død er på ulykkeligvis bekræftet, efter en skredulykke i Chile, hvor hun var ved at indspille film i Farrellones. Hendes manager Håkon Hansson fortæller, at det var på hendes anden tur ved middagstid. Den første var gået rigtig godt, og Matilda kørte alene. Desværre åbnede sneen sig under hende og der skete et stort skred. Hendes forsøg på at køre fra skredet lykkedes ikke, og hun blev derfor begravet af snemassen.

Hun blev hurtigst muligt redet ud og bragt til sygehuset i Santiago, hvor hun lå i koma de følgende dage. Desværre stod hendes liv ikke til at blive reddet, og Matilda måtte på tragisk vis lade livet som 30-årig.

Matilda var gift med den svenske alpinist Mattias Hargin, og er i øvrigt kendt fra flere film, der er blevet vist på Danish Adventure Film Festival. Ligeledes har du måske læst diverse artikler om hende i Skimagasinet Pist n’powder. Hun er desuden aktuel i filmen Between, som udkommer til vinter og som kan ses på DAFF.(cs)