Ekstra hukommelse til turen til din Apple smartphone

Alt efter hvilken smartphone du render rundt med, så har du nok oplevet, at hukommelsen kan løbe tør, og du derfor ikke kan få lov til at tage flere billeder eller optage mere video. Og det kan godt være ret irriterende, når man er ude at rejse. Især hvis du ikke har computeren med til at overføre billederne og/eller nok hukommelse i ‘skyen’ til at kunne lagre det på nettet i stedet.

Ekstra hukommelse
Leef iBridge er en lille ekstra hukommelse til iPhones, iPods og iPads, som kan tilsluttes direkte til Apple-enhedens Lightning-stik, hvorigennem du kan sikkerhedskopiere din mobil, overføre billeder fra telefonen og samtidigt tage billeder direkte til Leef iBridge. Den kan også bruges som normal USB-drev via USB 2.0 til din bærbare – og du kan derfor nemt overføre billederne fra mobilen til computeren. Det hele foregår over Leefs app, som man skal downloade for at håndtere billederne. Du kan udelukkende bruge iBridge som ekstern harddisk til fotos, musik, film og dokumenter, hvorfor du altså ikke kan downloade apps eller lignende. iBridge fås med 16, 32, 64, 128 og 265 GB.

Konklusion

iBridge er lavet i et design, som buer om telefonen og på den måde sikrer, at iBridge ikke rager alt for meget ud og derfor ikke fylder mere end nødvendigt i lommen. Dog vil vi ikke anbefale at have den sat i, når du er på farten, men i stedet koble den til og fra efter behov. Leef iBridge er en smart måde at have ekstra hukommelse med på farten, og vi vil klart anbefale at gå efter en udgave med meget hukommelse, da 16 GB ikke rækker langt i længden.

Den fungerer fint i brug, når man lige har sat sig ind i app’en. Om man har brug for iBridge handler i høj grad om, hvorvidt du har nok hukommelse på din smartphone, for hvis du har det, så er der ikke meget nytte at hente. Men har du derimod altid problemer med at få plads til dine billeder, er det faktisk en kæmpe hjælp, når du pludselig står i en situation, hvor du får beskeden ‘ikke mere hukommelse’. Så er det bare lige, om du har husket at tage din Leef iBridge med, men det er jo en helt anden sag.

★★★☆☆☆

Vejl. pris: starter fra 299,-

Web: www.leefco.com

Artiklen er fra Outdoor Training #13. Bestil abonnement på Outdoor Training her.