Skiløbere verden over har en bestemt følelse til fælles – men det er ikke noget man kan blive undervist i eller få forklaret.

Gennem fem nye kortfilm med titlen “A Skier Knows” stiller Peak Performance skarpt skiløberens unikke syn på verden. I filmene følger man vennerne Henrik Winstedt, Matilda Rapaport, Dave Treadway og PK Hunder på deres skieventyr. Undervejs reflekterer de over situationer, der er særligt kendetegnende for skiløbere, og som forbinder skiløbere rundt omkring i verden.

Den første film gik “live” d. 27 oktober, og kan blive set på HER.

Matilda Rapaport har forklaret hvad filmene “A Skier Knows” betyder for hende “Jeg kommer især til at tænke på det karakteristiske ‘klik’ jeg hører, når jeg kobler ski og støvle sammen og den modstand, jeg mærker, idet jeg strammer støvlebindingerne. Da er jeg klar til at tage det første sving, og ventetiden på vejen til toppen af bjerget er glemt.”

‘A Skier Knows’ får også mange følelser og tanker frem hos David Treadway “Mellem verdens skiløbere eksisterer der et fælles sprog, som krydser alle sprogbarriere. Måden at lære det på er at have oplevet det stærkt vanedannende og adrenalinfyldte sus, man mærker på turen ned over sneen.”

Ved at se de fem film får man blandt andet også et smugkig på nogle af de bedste skiområder i verden.

De fem film
1. Spirit of Alaska – Henrik Windstedt & Matilda Rapaport (tilgængelig her)
2. Reflections of a decade of progression – PK Hunder (tilgængelig her)
3. Perspective from the wilderness – Dave Treadway (tilgængelig her)
4. Entering a skiers mind – Matilda Rapaport (tilgængelig her)
5. Spring Shred – Peak Performance ski team & friends (Går live d. 24/11)